• Marți, 29 iunie 2021, elevii susțin proba de bacalaureat la matematică.
  • Proba la matematică a început la ora 09:00, iar elevii au putut intra în sălile de examen la 08:30.
  • Timpul destinat elaborării unei lucrări este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sala de examen.
  • Locurile în sălile de examen au fost stabilite astfel încât să existe o distanță de un metru între elevi.

Elevii susțin proba la matematică de la bacalaureat 2021. Proba a început la ora 09:00, iar elevii au intrat în săli la 08:30.

Potrivit Ministerului, în sălile de clasă în care se desfășoară probele, locurile se stabilesc astfel încât să existe între candidați o distanță de 1 metru unul față de celălalt, pe rânduri și între rânduri, iar în situația în care acest lucru nu se poate realiza, se va asigura distanțarea maximă posibilă.

De asemenea, fiecare persoană care are drept de acces în școală va primi câte o mască la sosire și, dacă solicită, și la plecare, sălile de clasă vor avea dezinfectanți pentru mâini, iar în incinta centrului de examen va fi purtată, obligatoriu, masca de protecție.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor in sala de examen. Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.

Bacalaureat 2021: Subiectele la matematică, filieră tehnologică

Bacalaureat 2021: Subiectele la matematică, filieră teoretică, profilul real, specializarea Științele Naturii