• Youni4YOUth, comunitatea tinerilor doritori să studieze în străinătate, creată sub umbrela Youni, organizează în perioada 18-19 iunie, How to College.
  • Conferință se află la a patra ediție, care se adresează deopotrivă tinerilor interesați să studieze în străinătate și părinților acestora. 
  • How to College reprezintă un proiect special creat pentru liceeni.

Știi la ce facultate vei merge din toamnă? Dacă încă nu te-ai decis, evenimentul Youni4Youth te poate ajuta. Evenimentul „How to College” invită studenți români de la Harvard, Berkley, Oxford și multe alte universități de prestigiu să te ajute să îți găsești cea mai bună facultate. Acolo poți afla informații despre
cum să te înscrii și viața de student străin.

La eveniment vor participa studenți ai unor universități de prestigiu precum University of California Berkeley, Clark, NYU, LSE, Cambridge, Oxford, Rochester, Drexel, MIT, Harvard, University of Chicago, UCLA, Bocconi, IE, UCL, Kings, University of Michigan, Purdue, Carnegie Mellon și multe altele. Ei vor povesti experiențele lor din școală și din afara ei, iar elevii participanți vor putea adresa întrebări în scopul unei cunoașteri mai profunde a parcursului academic din țara și universitatea unde studiază.

„Consider că procesul de aplicare în America nu este atât de greu cât timp este făcut din timp și foarte organizat. Este diferit față de ceea ce suntem învățați în liceu în România, însă pleacă de la un mix din toate elementele care alcătuiesc dosarul. De la eseuri, scoruri de la examene, creativitate și altfel de activități de voluntariat în timpul liceului. Toate contează la dosar”, a explicat Denisa Stan, proaspăt absolventă la Warner College din New York, la Aleph News.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Citește și