• Cel mai mare festival studențesc din România a început la Iași.
  • Festivalul va include concursuri, spectacole și petreceri în aer liber.
  • Festivalul Campusului „Tudor Vladimirescu” se desfășoară ca un festival în aer liber.

Cel mai mare festival studențesc din România a început la Iași. Festivalul va include concursuri, spectacole și petreceri în aer liber, iar printre artiștii care vor concerta se numără și Carla’s Dreams. Bogdan Istrate, profesor la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași este organizatorul evenimentului și spune că, pe lângă activitățile din campusul universitar, în seara asta au și garden party.

Festivalul Campusului „Tudor Vladimirescu” se desfășoară ca un festival în aer liber, având un spațiu cu mâncare și băuturi răcoritoare disponibile în patru puncte de vânzare. Ca și în anii anteriori, centrul atenției la festival  este zona căminelor T9-T10-T11, unde se vor desfășura diverse activități la care pot lua parte studenții TUIASI, în cadrul evenimentului „Garden Party”, organizat în colaborare cu „Viață de Student”.

„Cuprinde o serie de activități ce au în vedere prezentări pentru elevii din cadrul a 18 licee din cadrul facultăților Universității Tehnice din Iași, vizite la standuri, cât și activități în aer liber pentru aceștia pentru a experimenta viața de student”, a declarat Bogdan Istrate, profesor la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, la Aleph News.

Recomandări

NZEB EXPO ÎȚI ARATĂ CASA 3D
5,5MIL TURIȘTI PUN ÎN PERICOL SANTORINI
APPLE PRIMEȘTE SANCȚIUNI DE LA COMISIA EUROPEANĂ
G7 VREA ARMISTIȚIU GLOBAL ÎN TIMPUL JO 2024
SPANIA INVINGE CROAȚIA LA EURO 2024
ALEGERILE DE LA S1 NU SE REIAU

Citește și