• Chiar dacă elevii fac acum școala din fața tabletei sunt șanse ca ei să revină în bănci
  • Anisie îţi spune că a publicat pe site-ul ministerului modele de subiecte
  • Ministrul Educației mai spune că va continua săptămânal cu teste de antrenament

Chiar dacă elevii fac acum școala din fața tabletei sunt șanse ca ei să revină în bănci. Asta pentru că trebuie să facă pregătire pentru examenele naționale.

Dar, încă nu stabilit nimic. Anisie îţi spune că a publicat pe site-ul ministerului modele de subiecte şi că va continua săptămânal cu teste de antrenament.

Monica Anisie: „Aşa cum am procedat şi în primăvară, noi am susţinut elevii care trebuia să participe la examenele naţionale. Am şi redeschis unităţile de învăţământ pentru 2 săptămâni tocmai pentru a da posibilitatea copiilor să revină în spaţiul şcolii şi să facă ore de pregătire cu profesorii pentru examenele naţionale. Am experimentat deja acest lucru şi vom continua.“

Şi pentru că ministrul Educației nu s-a hotărât cum stă treaba cu pregătirea pentru examene şi când ar trebui, mai exact, să se întoarcă elevii în bănci, nici măcar tezele nu este clar cum se vor da.

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: „Am anunţat luni că luăm în calcul să vedem dacă este necesar să renunţăm la teze sau nu. Avem acum o consultare şi cu părinţii şi cu elevii şi cu cadrele didactice. Probabil că în cel mai scurt timp vom lua decizia care este cea mai bună.“

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI