• Este un proiect de lege propus de mai mulți parlamentari, care își doresc ca și elevii de la școlile private acreditate să beneficieze de burse de performanţă şi de burse de merit, la fel ca elevii din şcolile de stat.
  • Anyela Bălan este elevă în clasa a 8-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București. Spune că bursa de merit ar fi o răsplată în plus pentru efortul pe care îl depune ca să aibă note bune.
  • Proiectul de lege privind bursele de merit pentru elevii de la privat a fost depus către Camera Deputaților și va fi în consultare publică până pe 2 mai.

Și elevii de la privat ar putea beneficia de burse de merit. Este un proiect de lege propus de mai mulți parlamentari, care își doresc ca și elevii de la școlile private acreditate să beneficieze de burse de performanţă şi de burse de merit, la fel ca elevii din şcolile de stat.

Motivul ar fi eliminarea diferențelor dintre învățământul de stat și cel privat, spune Cristian Comșa, președintele Asociației Școlilor Particulare din România.

Anyela Bălan este elevă în clasa a 8-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București. Spune că bursa de merit ar fi o răsplată în plus pentru efortul pe care îl depune ca să aibă note bune.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Proiectul de lege privind bursele de merit pentru elevii de la privat a fost depus către Camera Deputaților și va fi în consultare publică până pe 2 mai.