• Elevii din București și alte 25 de județe sunt în vacanță.
  • Elevii se vor întoarce la şcoală luni, 26 februarie.
  • Săptămâna viitoare este cunoscută și ca vacanța de schi.

Elevii din București și alte 25 de județe intră, timp de o săptămână, în „vacanța de schi”. Anumite școli au gândit excursii, tabere sau chiar un program asemănător celui din Săptămâna altfel.

„Vacanța noastră vacanța de schi va fi într-o țară caldă anul ăsta pentru noi ne-am ales ca destinație Barcelona pentru că suntem mari fani ai țării respective și ai limbilor și copiii au prins și ei din zbor de la noi anumite expresii deja și abia așteptăm să ajungem acolo. Avem mâine bilete și ne-am făcut așa și unii tinerar pentru cele 5 zile când pe care le vom petrece acolo”, a declarat Diana Cătănoaia.

Iar dacă plănuiești să-i duci pe cei mici la munte, se schiază în condiții normale. Masivele din sud-vest, domeniu Transalpina se prezintă foarte bine. La Păltiniș situația arăta foarte bine. Un strat de zăpadă de aproape 90cm astăzi. În stațiuni precum Sinaia, într-adevăr, părțile din zona superioară sunt deschise, însă este foarte aglomerat, iar organizatorii se chinuie cu zăpadă artificială să întrețină pârtiile pe timp de noapte.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Citește și