• IziBac e aplicația unde elevii pot învăța materia prin jocuri și întrebări distractive
  • În momentul de față aplicația are peste 51.000 de accesări
  • Aplicația oferă cursuri și despre educație financiară, educație civică și chiar educație emoțională

Dacă te-ai săturat să înveți pentru Bacalaureat, ai o aplicație care-ți vine în ajutor – IziBac. E o aplicație unde poți să înveți materia prin jocuri și întrebări distractive.

Tudor este elev în clasa a 11-a la Colegiul Național „Ion Neculce”. Folosește intensiv aplicația de jumătate de an și rezultatele sunt vizibile.

„Nu am mi-a plăcut niciodată să tocesc așa că sistemul pe care îl propune aplicația asta este foarte, foarte util pentru mine și chiar mă ajută să învăț mult mai ușor. Aplicația m-a ajutat mai mult să testez ce am citit eu, adică ce am repetat”, a spus Tudor Popescu, elev.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Raluca Stratulat este profesor de arhitectură și ea este cea creat aplicația IziBac. În momentul de față are peste 51.000 de accesări și în curând va lansa lecții video predate într-un mod ceva mai diferit.

„Aplicația are o experineță principală de tip quiz. Noi mergem pe principiul de micro-learning. Noi cam asta ne propunem să-i introducem pe elevi în stadiul ăla foarte plăcut al jocului în care nici măcar să nu îți dai seama câte lucruri minunate reușezi să asimilezi”, a spus Ralcua Stratulat.

Aplicația îți oferă cursuri și despre educație financiară, educație civică și chiar educație emoțională.