Erasmus, un program european care susține inițiativele antreprenoriale ale tinerilor

  • Uniunea Europeană sprijină inițiativele antreprenoriale ale tinerilor. Un exemplu este programul Erasmus, la care a participat și Alexandru Mitru.
  • Calificat la Concursul Național „Făcut pentru Europa”, Alex a fost stagiar în Cipru. A lucrat acolo, la firme din domeniul IT și a deprins o mulțime de abilități. Însă, schimbul de experiență l-a ajutat și pe plan personal.
  • Iar alături de ei este Daniela Ionele, profesor de Discipline Tehnice și Instruire Practică. Daniela spune că Erasmul le dă tinerilor șansa să se formeze profesional în companii europene. Iar dincolo de cunoștințele tehnice, mai învață și alte lucruri.

Uniunea Europeană sprijină inițiativele antreprenoriale ale tinerilor. Un exemplu este programul Erasmus, la care a participat și Alexandru Mitru.

Calificat la Concursul Național „Făcut pentru Europa”, Alex a fost stagiar în Cipru. A lucrat acolo, la firme din domeniul IT și a deprins o mulțime de abilități. Însă, schimbul de experiență l-a ajutat și pe plan personal.

Tocmai de aceea, Alex îi sfătuiește pe toți cei de vârsta lui să îi urmeze exemplul și să se înscrie în program. Chiar în această perioadă, un grup de elevi este în Portugalia, prin acest program.

Iar alături de ei este Daniela Ionele, profesor de Discipline Tehnice și Instruire Practică. Daniela spune că Erasmul le dă tinerilor șansa să se formeze profesional în companii europene. Iar dincolo de cunoștințele tehnice, mai învață și alte lucruri.