• Ce te definește ca smart?
  • Aleph News – știri pentru cel ce știe
  • Un public încă minoritar, dar esențial

Ești din cei care au stins deja televizorul? Aleph News își propune să te readucă în fața ecranului, începând cu 1 septembrie. Pe tine, cel dezamăgit. Pentru asta, a constituit o echipă de jurnaliști dedicați sferei tale de interese. E aceeași cu a lor. E smart.

Smartul e segmentul social cel mai educat, activ și în fază cu epoca noastră. Jurnalistul Aleph News Costi Mocanu îl definește ca ”publicul lipsit de granițe, la fel cum e internetul”. E românul decomplexat, europenizat, mereu conectat. Pentru Cătălin Condruț, ”smart ești tu, smart sunt și eu. Smart este oricine care s-a obișnuit să gândească, practic, liber.”

Smartul e activ, e focusat și e informat. N-are mult timp liber și nu cască gura. Pentru el, actualitatea e un cadru care îi favorizează sau împiedică punctual evoluția personală. Are o sferă precisă de interese din care așteaptă știri. E un român anti-Dorel. ”Publicul nostru e omul care gândește liber și care s-a plictisit ca alții să tragă concluziile la TV, în mass media în general, în locul lui” completează Condruț.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Smartul știe, dar nu se ferește de contradicție. De aici se naște dialogul de calitate. Pentru Adrian Sârbu, ”smartul e plin de gânduri, e autoreflexiv, dispus să accepte să între în dialog cu el însuși, precum și cu oameni de felul lui din comunitatea lui.”

Smarții sunt încă o minoritate, însă una activă și în creștere. ”Prin educație și așteptări publicul smart este vârful publicului unei societăți” spune Sârbu. Adică este locomotiva care trage celelalte vagoane.  Smartul este din viitor, este românul care construiește acel viitor.

Lumea digitală Aleph începe din 1 septembrie cu canalul de știri Aleph News. Fiind curios și avid de noutate, capabil să visezi cu ochii deschiși, nu poți rata această întâlnire. Ești pregătit?