• Învățământul online ridică probleme atât părinților, cât și copiilor
  • O mamă spune că nu reuşeşte să îl menţină pe băiatul ei atent
  • Ruxandra Manea, antreprenor în educaţie şi fondatoarea grădiniţei Educarium, spune că şi-ar fi dorit ca măcar preşcolarii să fie scutiţi de orele online

Învățământul online ridică multe probleme. De exemplu, Georgiana e prinsă între dorinţa de a-şi păstra copilul în siguranţă şi dificultățile pe care le întâmpină la orele online.

Are un băiat, pe nume Tomiţă, de trei ani şi jumătate şi spune că grădiniţa online e doar o realitate fictivă pentru el. Nu reuşeşte să îl menţină atent şi preferă să facă activităţile propuse de educatoare în afara orarului, ca să suplimească astfel lipsa de interacţiune.

Georgiana, părinte: „Are nevoie de socializare, are nevoie de persoane noi cu care să îşi petreacă timpul, are nevoie să iasă afară şi să se joace şi cu altcineva în afară de mama şi tata.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ruxandra Manea, antreprenor în educaţie şi fondatoarea grădiniţei Educarium, spune că şi-ar fi dorit ca măcar preşcolarii să fie scutiţi de orele online.

Ruxandra Manea, antreprenor în educație: „Activitatea online nu există. Este greu să stea concentraţi. Cea mai importantă componentă a activităţii educaţionale pentru ei este partea de socializare, ceea ce în online pentru ei este foarte greu de realizat.”