• Monica Anisie a spus că ia în calcul eliminarea tezelor
  • Olimpiadele școlare s-ar putea desfășura online

Tezele ar putea fi transformate în eseuri. La această variantă se gândesc reprezentanții Ministerului Educației. Totodată se ia în calcul și varianta eliminării tezelor.

Andreea Burnar, corespondent Aleph News: „Tezele s-ar putea să dispară de tot, așadar nu vorbim despre o înlocuire.Dacă vorbim despre scenariul verde cei de la Minister spun că, cu siguranță s-ar putea ca elevii să nu scape de teze. Dacă este vorba despre scenariul hibrid, adică vor merge la școală în curând dar vor da tezele elevii prezenți fizic. Acest lucru va fi complicat pentru profesori pentru că toată greutatea va cădea pe umerii profesorilor pentru că ei trebuie să caute alte subiecte, cumva ca subiectele să fie asemănătoare, dar totuși diferite. Motivul este că elevii se întreabă tu ce ai primit și va fi complicat. Dacă ajungem la scenariul roșu, elevii ar trebui să suțină tezele din fața laptopului, dar cum vor face acest lucru? La limba română ar exista o variantă, ar fi eseul , dar la matematică ce se va întâmpla?”

Ce spun profesorii de matematică

Andreea Burnar, corespondent Aleph News: „Profesorii de matemică spun că nu văd această variantă ca fiind una foarte bună. Nu găsesc soluții și nu cred că se va întâmpla acest lucru. Ei spun că astfel nu pot să-i verifice pe elevi.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI