• MBA te ajută să avansezi în carieră si te conectează cu manageri din firme de top
  • Studenții din România se pot înscrie în iulie la SNSPA și Universitatea din București
  • În 2021 numărul managerilor de pe piața de muncă din România a scăzut cu 3% față de 2020

Studenții se tem că nu vor fi angajați pentru că nu au experință. Universitatea din București și SNSPA le vin în ajutor cu MBA – Master of Business Administration. Te ajută să avansezi în carieră și te conectează cu manageri din firme de top. Programul va fi implementat din vară. Raluca Cioacă, studentă în anul 2 la Științe Politice, are acest masterul în lista ei de dorințe.

„Eu pot sa spun că aș spera să mă apropie de piața munci mai mult decât ceea ce ne primit deja celelalte facultăți sau universități, dar cred ca trebuie sa ajungi acolo ca sa vezi exact despre ce este vorba. Dar aș fi tentată”, crede Raluca Cioacă, studentă.

Raluca nu este singura studentă încântată. George studiază deja managementul la Universitatea Româno-Americană. Vrea o carieră în domeniu, iar masterul îi surâde.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Acest master mi se pare unul foarte util, deoarece ajută studenții sa aibă un acces mai accesibil pe piața muncii în momentul in care termina studiile”, a spus George Tudoran.

În 2021, numărul managerilor de pe piața de muncă din România a scăzut cu 3% față de 2020. Deficitul a venit ca o oportunitate pentru studenții care aspiră la un post de management. Lavinia Țurcanu este reprezentant Target HR și spune că un astfel de master reprezintă o oportunitate și pentru angajatori.

„Cu siguranța aș angaja un astfel de student, de la un astfel de master, pentru că in cadrul companie el ar ajunge să gestioneze foarte ușor grupuri de oameni. Și mai mult de atât, nu numai că aș angaja, dar cred că ar ajunge mult mai ușor într-o funcție de conducere”, susține Lavinia Țurcanu.