• Andrei Cheresteș, tânărul care a creat proiectul online Sabaki și explică matematica pe înțelesul tău
  • Andrei a copiat modelul de predare din Vest și a creat proiectul online Sabaki
  • Cursurile Sabaki cuprind filmulețe explicative scurte și costă 90 de lei pe lună
  • După ce a urmat cursurile lui Andrei, Dragoș crede că va lua 10 la bacalaureat

Matematica poate fi ușoară, dacă îți este explicată pe înțelesul tău. Andrei Cheresteș, un tânăr care a studiat matematica în Germania și Anglia, a preluat modelul de predare din Vest și a creat proiectul online Sabaki.

El vrea să te învețe matematica cu ajutorul filmulețelor online.

Eu sunt pasionat de matematică și cred că dacă o înțelegem, poate fi o unealtă prin care să fim mai creativi și mai logici în gândire. Totodată am vrut să aduc modul de predare eficient și modern din Vest, să îl aplic pe cerințele din România. Avem trei module de pregătire până acum pentru clasa a IX-a, pregătire de bac și evaluare națională. Cursurile conțin 70-80 de episoade în medie și fiecare episod durează între 3 și 10 minute și fiecare explică câte un concept în parte“, spune Andrei Cheresteș, fondator program Sabaki.

Dragoș se pregătește pentru examenul de Bacalaureat. Iar când a reluat materia, și-a dat seama că nu a înțeles multe noțiuni, așa că a apelat la cursurile lui Andrei. După ce a vizionat clipurile de pe Sabaki, are încredere că va lua nota 10 la matematică, spune el.

„Am reușit să înțeleg unele concepte pe care nu le-am prins din clasă. Mi-am dat seamna că nu mai stăpânesc bine toate conceptele pe care le-am învățat de-a lungul liceului. Unele le-am uitat, pe unele nu le-am înțeles din prima. Eu am plătit 90 de lei pe lună. Prețul mi se pare foarte bun ținând cont că o ședință de meditație separat cu un profesor în mod privat e undeva la 90-100 de lei“, spune Dragoș Negreanu, elev clasa a XII-a.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII