• Proiectul Sabaki conţine 84 de clipuri care te ajută să înveți matematică
  • Cursul costă 60 de lei pe lună
  • În curând va conţine şi toată materia la matematică pentru bacalaureat
  • Elevii au învăţat în 20 de minute cât nu au învăţat la şcoală în două luni

Şcoala online e o provocare pentru elevi. Copiii nu înțeleg de fiecare dată explicațiile profesorului, iar problema cea mai mare e la matematică, unde știi și tu că problemele se complică de la o oră la alta. 

Andrei Cheresteş e pasionat de matematică, a studiat în Germania şi Anglia şi a luat cele mai mari note. Acum vrea să îi ajute pe elevii care încă nu au prins drag de această materie.

Andrei a copiat modelul de predare din Vest şi a creat cursuri online, care te ajută să înţelegi matematica într-un mod prietenos şi eficient.


I-a luat un an de zile să pregătească toată materia pentru clasa a noua, iar în scurt timp va posta şi cursuri pentru bac.

Andrei Cheresteș, fondator cursuri Sabaki: ‘Ce vrea să facă cursul ăsta este să prezinte matematica într-un mod mai prietenos şi mai eficient. Cumva e structurat în ideea în care fiecare filmuleţ e o întrebare. Sunt  84 de filmuleţe care durează între 3 şi 10 minute fiecare. Şi suma acestor filmuleţe înseamnă toată materia din clasa a IX-a pentru bac.”

Programul Sabaki, cuprinde filmuleţe scurte cu toate probleme de matematică și rezolvări.

Ca să ai acces timp de o lună la aceste cursuri, plăteşti 60 de lei. În plus, poți să discuţi live cu Andrei, dacă ai nelămuriri. Victor a accesat aceste cursuri şi și-a dat seama că poate învăţa mult mai uşor matematica. 

Victor Soare, elev: “La şcoală treceam repede prin materie doar ca să trecem prin ea. Aici am explicat totul, am înţeles mai bine şi este mult mai uşor decât ce facem la şcoală.“
 
 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE