Matematica, pe înțelesul tuturor. Cât costă programul Sabaki care ajută elevii să prindă drag de această materie

  • Proiectul Sabaki conţine 84 de clipuri care te ajută să înveți matematică
  • Cursul costă 60 de lei pe lună
  • În curând va conţine şi toată materia la matematică pentru bacalaureat
  • Elevii au învăţat în 20 de minute cât nu au învăţat la şcoală în două luni

Şcoala online e o provocare pentru elevi. Copiii nu înțeleg de fiecare dată explicațiile profesorului, iar problema cea mai mare e la matematică, unde știi și tu că problemele se complică de la o oră la alta. 

Andrei Cheresteş e pasionat de matematică, a studiat în Germania şi Anglia şi a luat cele mai mari note. Acum vrea să îi ajute pe elevii care încă nu au prins drag de această materie.

Andrei a copiat modelul de predare din Vest şi a creat cursuri online, care te ajută să înţelegi matematica într-un mod prietenos şi eficient.


I-a luat un an de zile să pregătească toată materia pentru clasa a noua, iar în scurt timp va posta şi cursuri pentru bac.

Andrei Cheresteș, fondator cursuri Sabaki: ‘Ce vrea să facă cursul ăsta este să prezinte matematica într-un mod mai prietenos şi mai eficient. Cumva e structurat în ideea în care fiecare filmuleţ e o întrebare. Sunt  84 de filmuleţe care durează între 3 şi 10 minute fiecare. Şi suma acestor filmuleţe înseamnă toată materia din clasa a IX-a pentru bac.”

Programul Sabaki, cuprinde filmuleţe scurte cu toate probleme de matematică și rezolvări.

Ca să ai acces timp de o lună la aceste cursuri, plăteşti 60 de lei. În plus, poți să discuţi live cu Andrei, dacă ai nelămuriri. Victor a accesat aceste cursuri şi și-a dat seama că poate învăţa mult mai uşor matematica. 

Victor Soare, elev: “La şcoală treceam repede prin materie doar ca să trecem prin ea. Aici am explicat totul, am înţeles mai bine şi este mult mai uşor decât ce facem la şcoală.“