• Orele remediale vor fi întrerupte în județele unde incidența mai mare de 6 cazuri
  • Raluca Cozma, directorul Școlii Ion Ghica, Iași: „Este un program benefic elevilor”

Copilul tău a pierdut multă materie în acest an școlar, iar în ajutorul elevilor vin acum orele de recuperare, care se vor face fizic. Asta deoarece grupele de copii vor fi mai mici, iar distanțarea ar putea fi respectată. Ministerul Educației a anunțat că în județele unde incidența va depăși 6 la mia de locuitori, orele remediale vor fi întrerupte.

Sorin Ion, secretar de stat la Ministerul Educației: „Este deja o prevedere a Ordinului Comun, Ministerul Educației, Ministerul Sănătății unde am prevăzut ca în cazul orelor remediale să desfășurăm activitate față în față. Noi ne dorim să recuperăm ce s-a pierdut în sistem online. Deci nu le putem altfel decât față în față. Vorbim evident de localitățile cu rata de incidență mai mică decât 6.”

Raluca Cozma este directorul Școlii Ion Ghica din Iași. Spune că orele de recuperare sunt importante, dar și sănătatea elevilor trebuie să aibă prioritate

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Raluca Cozma, directorul Școlii Ion Ghica, Iași: „Este un program benefic elevilor. Este benefic pentru că în clasă numărul este mai mic decât cel obișnuit și sunt la același nivel al cunoștințelor, nu mai există acea diferențiere majoră.”