• New York a decis să redeschidă școlile după trei săptămâni de cursuri online
  • Școlile din New York s-au redeschis și în septembrie, dar au fost închise iar
  • Doar 20% dintre elevii din New York se pot reîntoarce fizic în clase

Redeschiderea școlilor, dubla doi, la New York. Preșcolarii și elevii de până la clasa a cincea au revenit la școală, însă doar parțial. O parte dintre ore vor continua să le facă online.

Școlile au fost închise în New York acum trei săptămâni, deoarece incidența era de trei la mie. Acum este cinci la mie și sunt redeschise.

Primarul Bill de Blasio este convins că nu vor fi probleme – nu că ar fi fost vreodată. Statisticile oficiale au arătat mereu că școlile nu au fost focare.

Bill de Blasio, primarul orașului New York:Cu măști, aerisire, distanțare, toate acestea împreună vor ține oamenii în siguranță. Este remarcabil.”

Acum s-au întors la ore 190.000 de elevi, din totalul de un milion din New York. Un alt grup va fi primit în clase joi. Elevii de gimnaziu și de liceu vor rămâne acasă, cu ore online, până la anul.

Bill de Blasio, primarul orașului New York:Prioritate vor avea copiii cu nevoi speciale. Vom prioritiza copiii care au nevoie de cel mai mult ajutor.”

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

În septembrie, New York a fost unul dintre primele orașe din Statele Unite care să redeschidă școlile după lockdown. Dar bucuria nu a durat mult. Chiar și atunci, majoritatea părinților au ales școala online.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!