• Pe platforma Livresq, profesorii pot să construiască lecţii interactive
  • Peste 12.000 de profesori folosesc platforma
  • Dacă dovedeşti că eşti profesor, primeşti un abonament gratuit

Elevii au evoluat odată cu tehnologia. Iar documentele word şi prezentările power-point sunt de domeniul trecutului pentru ei.

De când fac ore online, se aşteaptă ca lecţiile să fie interactive. Iar în ajutorul profesorilor a venit platforma Livresq. Gabriel Lazăr este profesor de fizică la liceul Româno-Finlandez. El este familiarizat cu aplicația de când era în faza de proiectare.

Gabriel Lazăr, profesor de fizică la liceul Româno-Finlandez: „Teoria spune că fizica ar trebui să o predau cu implicaţii experimentale, cu proiecte realizate cu copii şi lucrul acesta nu mai este posibil. Folosesc un laborator virtual, o simulare realizată de Universitatea din Colorado, care îmi permite să o integrez într-o lecţie Livresq.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Gabriel Lazăr știe cât de importante sunt lecțiile interactive, mai ales în această perioadă, în care elevii petrec ore bune în fața laptopului.

Gabriel Lazăr, profesor de fizică la liceul Româno-Finlandez: „În momentul în care îi povesteşti despre un lucru, el îşi imaginează ceva mai mult sau mai puţin apropiat de realitate.În momentul în care îi pui nişte simulări, cu nişte filmuleţe, nişte imagini care să sublinieze respectiva idee, atunci evident înţelege mai bine.”

Alex Mălureanu este co-fondatorul platformei Livresq. Spune cât de uşor e să ții o lecţie direct din browser.

Alex Mălureanu, co-fondator Livresq: „Deci ei intră şi se loghează pe Livresq şi pot să înceapă să creeze direct conţinutul de acolo. Ai o interfaţă foarte simplă şi asamblezi lecţia în faţă şi după aia poţi să o distribui pe oricâte device-uri vrei şi pe toate tipurile de device-uri posibile, nu doar pe calculatoare.”

Peste 12.000 de profesori din România și Moldova, folosesc deja platforma.