• În prezent, 12.945 școli sunt incluse în Scenariul Verde
  • Numărul a scăzut cu 36, comparativ cu anterioara raportare a Ministerului Educației, din 18 septembrie
  • Elevii din 303 școli învață exclusiv online, mai puțini decât acum patru zile.

Ministerul Educației a transmis o nouă informare cu privire la situația școlilor din România și scenariile după care funcționează.

Astăzi, 12.945 de unități de învățământ în Scenariul Verde, ceea ce înseamnă participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ.

Alte 4.408 de unități de învățământ sunt în Scenariul Galben. Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

303 de unități de învățământ sunt incluse în Scenariul Roșu, ceea ce se traduce prin : participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Din 18 septembrie, Ministerul Educației anunța ca 312 sunt în Scenariul Roșu, 4.37 în Scenariul Galben și 12.981 în Scenariul Verde. Adică a crescut numărul de îmbolnăviri în localităi sau chiar în școli.