„Ochii pe mine!”. Andrei Marga, fost ministru al Educației, Antonia Pup și chirurgul Ciprian Isacu, de la 23:00, la Aleph News

Foto: Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 3 ianuarie, de la ora 23.00.

Cu prof. univ.dr Andrei Marga facem o radiografie a situației interne și internaționale. Așa că, de la subiectul arzător al redeschiderii școlilor, decizii și scenarii până la condamnarea lui Aleksei Navalnîi, nimic nu ne scapă ochilor!

Continuăm discuția cu Antonia Pup, fost președinte al Consiliului Elevilor, care îți spune cum vede decizia luată de guvernanți în legătură cu soarta elevilor. De data asta va fi cu noroc sau vom vedea o nouă repriză alba-neagra, din ciclul redeschidem și nu prea?

În așteptarea clopoțelului, mergem virtual până în Belgia, acolo unde vorbim cu Ciprian Isacu, medic român specializat în tratarea marilor arși. Pe principiul operația reșită, pacientul mort, cum resetăm sistemul medical românesc și tragediile din spitalele nostre?

O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi miercuri, 3 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!