• Colegiul Național I.L. Caragiale este prima școală din București care trece în mediul online din cauza numărului mare de cazuri COVID-19.
  • Școala se mută în online de marți, 25 ianuarie, până miercuri, 2 februarie. Mai multe cadre didactice și mai mulți elevi au fost confirmați pozitiv.

Colegiul Național I.L. Caragiale este prima școală din București care trece în mediul online din cauza numărului mare de cazuri COVID-19.

Școala se mută în online de marți, 25 ianuarie, până miercuri, 2 februarie. Mai multe cadre didactice și mai mulți elevi au fost confirmați pozitiv.

Este prima unitate de învățământ din București care intră integral online, din cauza îmbolnăvirilor de COVID-19, în al cincilea val de pandemie și de când s-au schimbat regulile prin care școlile pot trece în mediul online, potrivit Edu.ro.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

În ultimele 11 zile s-au îmbolnăvit de COVID-19, 11 profesori care au fost confirmați de testele PCR, iar mai mult de jumătate din numărul de clase ale liceului au cel puțin 3 cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov-2, a declarat conducerea I.L. Caragiale.

Consiliul de Administrație al Colegiului a trimis cerere către Direcția de Sănătate Publică București, care a efectuat anchete epidemiologice și a decis azi, ca timp de 10 zile, începând de marți, 25 ianuarie, profesorii și elevii Colegiului Național I.L Caragiale să țină cursurile online până pe 2 februarie. Ziua de luni, 24 ianuarie, este zi liberă.

Reamintim faptul că, potrivit noului ordin comun dintre Ministerul Educației și al Sănătății, școlile pot trece în regim online dacă 75% din paturile de pe secțiile ATI sunt ocupate.