• Studentpath este o platformă care îi ajută pe studenți să își găsească internship-uri
  • Platforma îi scutește de efortul de a trimite CV-uri și de lunga așteptare a răspunsului
  • Studenților le sunt analizate soft-skillurile pentru a vedea dacă se potrivesc cu job-ul sau compania

Platforma Studentpath ajută studenţii să economisească timp în căutarea unui intership, scutindu-i de efortul de a trimite zeci sau sute de CV-uri și să aștepte luni întregi pentru un răspuns.

Tania, o studentă, face masterul la Stiinţe Economice si Gestiunea Afacerilor. Într-o săptămână, a găsit un loc unde să facă practică și să fie plătită cu două mii de lei pe lună.

M-a ajutat mai mult să îmi pun o structură cumva mai clară în ceea ce priveşte articolele pe care le scriu. Procesul a fost foarte rapid, ceea ce mi-a plăcut a fost că am primit feedback. Pănâ în prezent nu a fost nicio companie care să mă contacteze, în schimb pe Studentpath totul s-a desfăşurat destul de repede”, a spus Tania.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Daniel Roşca este co-fondatorul platformei Studentpath și izbutește să găsească locul potrivit pentru orice student în căutare de internship sau loc de muncă.

De multe ori, studenţii nu sunt chiar aşa de pregătiţi, nu au experienţă, se tem de interviuri şi ar trebui cumva motivaţi. Noi putem să stabilim dacă din punct de vedere al soft skill-urilor candidatul se potriveşte unui anumit domeniu sau ar putea fi un potential candidat pentru companie. Efectiv ii pregătim pentru primul pas din cariera lor”, declara Daniel Roșca, co-fondatorul Studentpath.