• Toți elevii din București se întorc astăzi la școală
  • Karla, elevă: „Mă simt puțin stresată și presată de timp
  • Cristian, elev: „Aflând că miercuri ne întoarcem la școală a fost un șoc
  • Cătălina, profesor: „Îi așteptăm pe cei mici cu brațele deschise

Școlile își reiau cursul normal, din nou. Însă, pentru unii nu este o bucurie. Nu au caietele impecabile, parcă nici nu mai știu să folosească stiloul și se gândesc cu groază la testări. Asta pentru că nu se așteptau să mai ajungă în sala de clasă în acest an școlar. Este și cazul Karlei, elevă în clasa a cincea.

„Mă simt puțin stresată și presată de timp. Stresată pentru că testele o să înceapă. Să fiu sinceră am lecțiile doar că caietele sunt cam necaiete.”, a spus Karla Ruscan, elevă în clasa a V-a.

Vestea întoarcerii în bănci nu îl bucură nici pe Cristian, elev în clasa a XI-a la un Colegiu Economic din București.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Caietele mele erau așa hmm mai o pagina azi, mai o pagină peste două săptămâni. Aflând că miercuri ne întoarcem la școală a fost un șoc, un șoc foarte mare și nu doar din perspectiva asta a temelor dar si din perspectiva testelor.”, a spus Cristian Rusu.

În schimb, șocul nu a fost atât de mare pentru Cătălina Georgescu, profesor de limba engleză. Spune că se bucură de această decizie. Asta pentru că nu mai este nevoită să predea în fața unui ecran.

„Chiar îi așteptăm cu brațele deschise. În sfârșit putem să numim procesul educativ „educativ”, pentru că vom avea copiii în sfârșit în clase”, a precizat aceasta.