Școlile din Marea Britanie nu mai predau educație sexuală copiilor sub 9 ani. Profesorii nu mai au voie să vorbească despre identitatea de gen

Școlile din Anglia nu mai au voie să predea cursuri de educație sexuală elevilor sub 9 ani. Premierul Angliei a zis că cei mici nu vor vedea sau auzi lucruri care i-ar putea afecta pe viitor.

Profesorii nu mai au voie să vorbească despre identitatea de gen la orele de sexologie. Ei pot vorbi doar despre: cum să te protejezi, orientarea sexuală și schimbarea de sex.

Premierul Rishi Sunak a declarat că noile îndrumări vor asigura că copiii nu vor fi „expuși la un conținut deranjant”. Unii profesori au declarat că nu există dovezi ale unei probleme generalizate.

Sindicatele cadrelor didactice au declarat că revizuirea a fost „motivată politic”.

Persoanale din LGBTQ PLUS nu au viață bună peste tot. Polonia își menține locul în topul celor mai homofobe țări din UE de 5 ani la rând – scorul din clasament afișat pe harta Rainbow Map a ajuns la 18% – este urmată în clasament și de România cu 19% și Bulgaria cu 23%.

Școlile au fost sfătuite să nu predea despre identitatea de gen.
Școlile din Anglia nu ar trebui să predea informații despre identitatea de gen, potrivit noului proiect de îndrumare al guvernului.

Surse guvernamentale au declarat miercuri pentru BBC News despre planurile de interzicere a educației sexuale pentru elevii sub nouă ani, precum și a predării despre identitatea de gen.

Unii profesori au declarat că nu există dovezi ale unei probleme generalizate.

Exit mobile version