• 170 de cadre didactice sunt testate la complexul educaţional Laude-Reut
  • Profesorii care nu vor fi prezenţi vor fi testaţi ulterior la o clinică privată
  • Liceul are o echipă medicală formată din 3 asistente şi un medic
  • Laude-Reut are un izolator special pentru elevii care au simptome
  • La şcoala Laude-Reut, triajul elevilor este făcut de asistentele medicale 
  • International School of Bucharest a cumpărat teste antigen pentru elevi şi profesori 
  • Vor fi testaţi cei care sunt supecţi de infectarea cu Covid-19 

La şcoala privată Laud-Reut din Bucureşti, ziua a început încă de la ora 6.30. De ce? Ca să-şi primească elevii în siguranţă. Cum? N-au mai aşteptat testele din partea statului şi au testat singuri tot personalul administrativ şi cadrele didactice. 170 în total.

Toate regulile împotriva Covid-19 sunt respectate. Ba chiar sunt luate măsuri de protecţie suplimentare, precum covoare cu dezinfectant la intrararari, camere de izolare în clădiri diferite şi măşti puse la dispoziţiela discreţie. 

La şcoala Laud-Reut, există o echipă medicală specială, formată din 3 asistente şi un medic. Aici, trierea se face de către personalul medical al şcolii.

Recomandări

CIOLACU: AVEM COALIȚIE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT
UNDE TE DISTREZI ÎN PARIS
SUSPECTUL E ARESTAT
LARA NU VREA LA SENAT

La fel se întâmplă şi la International School of Bucharest unde elevii şi profesorii au puse la dispoziţie teste antigenpe care să le facă atunci când există şi ce mai mică suspiciune de infectare cu Covid-19. Orele sunt filmate non-stop, iar părinţii au acces la acestea. Pot vedea oricând ce fac micuţii şi dacă regulile sunt respectate. Profesorii sunt, de asemenea foarte atenţi la simptomele elevilor.

Priscila Nzungi, învățător: „Avem un protocol strict de respectat. Noi, profesorii şi restul angajaţilor pot identifica dacă există simptome şi imediat putem vedea dacă nu se simt bine. Atunci îi ducem jos în cabinetul medical, la asistentă”