Sorin Cîmpeanu vrea să limiteze meditațiile elevilor începând de anul viitor

  • Ministrul Educației vrea ca începând de anul viitor, cadrele didactice să nu mai dea meditații elevilor de la clase și să fie controlați de o comisie națională de inspecție școlară.
  • Daniela are un băiat care face ore la o școală privată. Ea susține că meditațiile sunt pentru a crește performanțele copilului, nu pentru a înțelege materiile.
  • Ana, mamă a doi copii înscriși la o școală de stat, susține că deși decizia este corectă din punct de vedere etic, ea trebuie analizată și din perspectiva dezavantajelor elevilor care depind de meditații.

Sorin Cîmpeanu vrea tot mai multe schimbări în sistemul de învățământ. Ministrul Educației vrea ca începând de anul viitor, cadrele didactice să nu mai dea meditații elevilor de la clase și să fie controlați de o comisie națională de inspecție școlară.

Raluca este profesor de limba română la privat și este de acord cu inițiativa.

Daniela are un băiat care face ore la o școală privată. Ea susține că meditațiile sunt pentru a crește performanțele copilului, nu pentru a înțelege materiile.

Ana, mamă a doi copii înscriși la o școală de stat, susține că deși decizia este corectă din punct de vedere etic, ea trebuie analizată și din perspectiva dezavantajelor elevilor care depind de meditații.