- SWISS UMEF este o instituție de învățământ superior, fondată la Geneva în 1984.
- SWISS University of Applied Sciences Institute deschide o nouă filială la București.
- Evenimentul a reunit lideri din educație, administrație și societatea civilă.
Simți că e momentul să-ți duci cunoștințele la un alt nivel? SWISS University of Applied Sciences Institute, prima universitate privată acreditată din Geneva, vine acum și la București. Aici poți studia relații internaționale, leadership politic și inteligență artificială,
într-un mediu academic modern, dedicat viitorilor lideri. Ceremonia de deschidere a filialei a adus la București invitați de top și a dat startul unui nou capitol academic internațional.
Advertisment
„Este o universitate cu o anumită calitate. Ea funcționează într-un loc absolut superb. Funcționează în castelul din Geneva. Are această particularitate unde cursurile se desfășoară, de regulă cu prezență fizică și nu avem mai mult de 12 până la 15 studenți per curs. Universitatea din Geneva publică. Cursurile sunt cu 200 și, drept pentru care nu există nicio interacțiune cu profesorul. La noi este o interacție imediată și foarte, foarte valoroasă. Dintre specialitățile Universității din Geneva, am ales pentru filiala noastră trei: Relații Internaționale și Politici globale, Leadership și Aplicații ale Inteligenței Artificiale„, a explicat Petre Roman, fost prim-ministru al României și președintele SWISS-UMEF University of Applied Sciences Institute (Geneva).
Profesorul Iunius Ray spune că important e să dai mai departe ce înveți și dobândești în timp: „Vine un moment în care cineva care a avut o carieră frumoasă și a reușit, trebuie să se gândească a da și ceva înapoi în locul din care a plecat și care l-a ajutat să ajungă la această carieră. Și este de remarcat faptul că scopul principal al acestei fundații este nu să facă profit, care nu e nici o rușine de a face profit, dar e faptul de a da ceva înapoi înspre societate, de a folosi experiența și relațiile fondatorilor pentru a insufla tinerei generații. Și mă refer în special la cei între 25 și 45 de ani de a vedea un alt, în alt mod lucrurile și de a putea avansa și în cariera lor, dar și în viața personală„.
Recomandări
Citește și
- Donald Trump și Xi Jinping au stabilit ca negocierile privind tarifele să continue
- Inteligența Artificială intră în lupta cu schimbările climatice. În ce mod reduce A.I. poluarea sau emisiile
- Franța a blocat accesul la site-urile pentru adulți care nu verifică vârsta utilizatorilor. Cum arată situația în România