• O astfel de tabără te costă 2.400 de lei
  • Copilul învață despre televiziune și va afla cum este să fii reporter sau prezentator
  • Tabăra se desfășoară pe parcursul a șapte zile

Vacanța de vară nu poate să treacă fără activități educative pentu copilul tău. Și cu ocazia asta, poate se gândește și la o posibilă carieră. Ai putea alege tabăra de televizune, unde, timp de 7 zile, cel mic va învăța cum să stea în fața camerei, va face cursuri de dicție și de actorie.

Elisa Popescu a fost deja într-o astfel de tabără și va merge și vara aceasta. Spune că îi place mai mult să fie prezentator decât reporter.

Am învățat cum să vorbesc mult mai corect și să nu mă mai bălbăi. Am învățat cum să prezint la televizor”, a spus Elisa Popescu, participant la tabără.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mihai Gârlovan este tatăl unui băiat de doisprezece ani. Spune că tabăra l-a făcut pe cel mic să își dorească un job în televiziune, atunci când o să crească.

A avut și această componentă de dezvoltare personală. Prin activitățile pe care le-a desfășurat acolo a putut să își dezvolte mai bine vocabularul, să poată să vorbească mai coerent, să fie empatic”, a explicat Mihai Gârlovan.

Carmen Ivanov este jurnalistă, profesoară de dicție și organizator al acestei tabere. A început din 2019. O face din pasiune și din dorința de a-i îndruma pe cei mici.

În tabăra de televizune facem un material video pe zi. Cu alte cuvinte, copiii prezintă de la cum este vremea, la reportaje de ecologie, la stand-up-uri de televiziune. Sunt foarte încântați de momentul în care, după filmare, facem vizionarea materialelor”, a povestit Carmen Ivanov.