Tânărul care a dat în judecată școala și a primit daune de 22.000 de lei e împotriva examenelor online

Studenti de la Universitatea de Vest din Timisoara participa in acelasi timp alaturi de studentii din alte peste 60 de locatii din tara, la cea mai mare lectie de educatie financiara din lume, cu ocazia Zilei Mondiale a Economisirii, pentru a inscrie recordul in Guiness World Records, in Aula Magna a UVT Timisoara, miercuri 31 octombrie 2018. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Facultatea pe timp de epidemie a devenit mai mult decât o povară pentru studenți. Aceştia se plâng că nu învaţă mare lucru la cursurile online şi se tem că în sesiune vor lua note mici.

Andrei-Ionuţ Căcîrlău, reprezentantul studenţilor în Consiliul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Lucian Blaga Sibiu, spune că, deşi pregătirea este mai slabă, se aşteaptă ca subiectele de la examenele online să fie mult mai grele decât cele de până acum.

O soluție ar fi, spune el, chemarea unor grupe de studenți într-un anumit interval de ore şi s-ar putea susţine examenele şi în acest format, cu respectarea distanţei prevăzute de lege, purtarea de măşti şi mănuşi.

Andrei Ionuţ Cocîrlău a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a obţinut în instanţă anularea sancţiunilor primite la liceul unde era elev, în Dăgăneşti-Olt. El a susţinut că sancţiunile i-au fost aplicate după ce a cerut autorităţilor decontarea navetei.

Sursa foto: Mediafax

.

Exit mobile version