• Studenţii sunt împotriva cursurilor online și vor să meargă la examene cu măști și mănuși
  • Andrei-Ionuţ Cocîrlău, tânărul care în 2019 a dat în judecată școala, spune că la examenele online se vor lua note mici
  • Andrei propune o soluție: se pot chema între anumite ore doar o grupă de studenţi

Facultatea pe timp de epidemie a devenit mai mult decât o povară pentru studenți. Aceştia se plâng că nu învaţă mare lucru la cursurile online şi se tem că în sesiune vor lua note mici.

Andrei-Ionuţ Căcîrlău, reprezentantul studenţilor în Consiliul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Lucian Blaga Sibiu, spune că, deşi pregătirea este mai slabă, se aşteaptă ca subiectele de la examenele online să fie mult mai grele decât cele de până acum.

O soluție ar fi, spune el, chemarea unor grupe de studenți într-un anumit interval de ore şi s-ar putea susţine examenele şi în acest format, cu respectarea distanţei prevăzute de lege, purtarea de măşti şi mănuşi.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI

Andrei Ionuţ Cocîrlău a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a obţinut în instanţă anularea sancţiunilor primite la liceul unde era elev, în Dăgăneşti-Olt. El a susţinut că sancţiunile i-au fost aplicate după ce a cerut autorităţilor decontarea navetei.

Sursa foto: Mediafax

.