• Selly şi Rareş Voicu vor schimbări în sistemul de educaţie
  • Selly e vlogger şi are aproape 3 milioane de urmăritori pe Youtube
  • Rareş Voicu este preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor din vara acestui an

Educaţie… în cantităţi industriale. Cam asta vor tinerii din România. Ce-i drept, fiecare prin metodele pe care le are la dispoziţie. Selly se foloseşte de platforma de Youtube, unde milioane de tineri îl urmăresc.

Vlogger-ul ar fi vrut să îşi expună ideile chiar în faţa ministrului Educaţiei.

Anisie i-a dat block, chiar înainte de dezbatere.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Selly, vlogger: „Nu vă e doamnă aşa un pic ruşine să ne anunţaţi că veniţi şi după aia să ne lăsaţi baltă? Fac research pe tema asta cu educaţia de luni de zile şi ca să fie foarte clar, n-am inventat eu roata”

Rareș Voicu este un alt tânăr care vrea să schimbe felul în care se face educație în țara ta.

Este preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor și vine cu soluții clare. Dacă ar fi ascultat, poate s-ar fi produs și schimbări.

Rareș Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor: „Cred că pandemia asta reprezintă un punct de turnură pentru noi ca societate şi pentru spaţiile şcolare, mai ales. Reprezintă un punct în care redefinim ceea ce înseamnă şcoala. Să fie refăcute acele criterii de performanţă ale şcolilor, în ceea ce priveşte asigurarea serviciilor medicale pentru educabili, formarea profesorilor, infrastructura şcolară, să regândim modul în care funcţionează şcoala.”