UPDATE. Arafat: Creșele sunt singurele exceptate

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a spus că singurele exceptate de la măsură sunt creșele. În rest, toate unitățile școlare se închid, de luni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Toate grădinițele, școlile și after-shool-urile private se închid în vacanța de două săptămâni, a propus, vineri,  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Se suspendă activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în toate unitățile de învățământ privat, inclusiv în cele cuprinse în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară pe teritoriul României activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară, pentru perioada 25.10.2021-05.11.2021.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Se propune suspendarea activităților cu prezența fizică la nivelul tuturor unităților sau operatorilor economici care desfășoară activități tip after-school, în perioada 25.10.2021-05.11.2021”, prevede articolul 8 al setului de măsuri propuse de CNSU.

CNSU a propus, vineri, ca indiferent de rata de incidență din localitate să se impună restricții de ciruclație de la ora 22.00. În plus, în centre comerciale sau la evenimente, accesul este permis în baza certificatului verde.

22-10 – 2021 Hotarare CNSU Nr 91 Ref Măsuri de Protectie Sanitara COVID-19 by Otilia Serescu on Scribd