Tot mai mulți studenți dau meditații elevilor de școală generală sau liceu. „Nu este o diferență așa de mare de vărstă și ne putem înțelege mult mai ușor”

Un profesor din București a apărut în lenjerie intimă în fața elevilor, la un curs online. Reacția ministrului Educației. VIDEO Mediafax Foto

Tot mai mulți studenți dau meditații elevilor de școală generală sau liceu. Daniel este student în anul al doilea și face meditații încă de la începutul facultății.

„Mie mi-a plăcut matematica de mult timp și am vrut să văd cum e să fii profesor, cum e să ajuți un copil. Și ușor, ușor, din recomandări și din astea, am ajuns la o pasiune și acum am aproape nouă meditații pe săptămână”, spune Daniel Eftimie, student.

De când cu pandemia, Daniel și-a cumpărat o tabletă, softuri speciale și a început să facă meditații și online.

Andrei este clasa a 6-a și își dorește să recupereze materia pierdută în pandemie. A avut și alți profesori meditatori înainte, dar a renunțat, pentru că simțea că nu înțelege atât de bine de la ei. Daniel explică mult mai bine.

„Nu este o diferență așa de mare de vărstă și ne putem înțelege mult mai ușor”, spune Andrei Găvan, elev.

Cristina este mama a două fetițe de clasa a 6-a, care se declară mulțumiță de modul în care Daniel
le-a ajutat pe cele două. Matematica a devenit mai ușoară cu ajutorul lui.

„Am încercat și cu un profesor și, ca drept dovadă, copilul nu a înțeles la fel de bine. Pur și simplu am renunțat, deoarece nu era ceea ce trebuia”, a declarat părintele.