• Un elev de 11 ani s-a sinucis în timpul orelor online
  • Sora sa, elevă, a fost cea care l-a găsit în camera alăturată
  • Consilierii și psihologii stau la dispoziția colegilor băiatului

Un elev de 11 ani s-a sinucis în timpul orelor online miercuri, transmite CBS Sacramento. Biroul Șerifului din San Joaquin a confirmat informația, spunând că băiatul se afla în timpul unei ore pe Zoom, cu microfonul și camera oprite când acesta s-a împușcat.

Sora sa era tot în timpul orelor, într-o cameră alăturată, ea fiind cea ca l-a găsit pe băiat. Ea a alertat un vecin și profesorul de pe Zoom, care au ajutat-o să anunțe autoritățile.

Poliția a fost alertată în jurul orei 11, aproape de prânz. La fața locului au identificat un băiat cu o rană la cap produsă prin împușcare, care avea încă semne vitale. A fost dus la spital, dar acolo a murit.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Câteodată trecem prin anumite situații care ne provoacă emoții temporare, iar cu suportul familiei și a altor persoane pregătite pentru așa ceva, putem trece peste acele momente. Este tragic. Cu toții am fost afectați de eveniment”, a spus Paul Warren, profesor pentru educație specială, care se ocupă de serviciile de sănătate mentală la școala din zonă.

Consilierii și psihologii vor sta la dispoziția elevilor de la școala unde s-a întâmplat tragedia, aceștia continuând programul și orele, după cum a fost planificat.