• Prim vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, a picat Bacalaureatul.
  • Liderul liberal a luat notă mică la limba română, potrivit unor surse din lumea politică.
  • Moroşanu a depus contestaţie

Prim vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, are 42 de ani şi a participat pentru prima dată la examenul maturităţii. Asta după ce în urmă cu doi ani a a absolvit cursurile liceale la seral. La examenul de Bacalaureat, Moroşanu a avut dificultăţi la proba scrisă la limba română. Surse din lumea politică spun că liderul liberalilor vrânceni a luat nota 3,60.

Politicianul a contestat nota şi acum aşteaptă rezultatele recorectării tezei. Dacă va obţine cel puţin 5 la limba română, Moroşanu va fi declarat admis la Bacalaureat deoarece la celelalte probe are note mai bune. Aceleaşi surse susţin că nota la Istorie a fost 7,55, iar la Geografie candidatul a obţinut 8,65.

Daniel Moroşanu a absolvit liceul în 2018, dar are şi o diplomă de şcoală profesională obţinută în urmă cu peste 20 de ani. În plus, a absolvit o şcoala de tehnicieni silvici, dar pentru a lucra în domeniu are nevoie de studii liceale cu Bacalaureat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

În plan politic, Daniel Moroşanu este considerat a fi un apropiat al ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan. Din 2017 el conduce Departamentul de Politici Publice al PNL Vrancea fiind numit prim vicepreşedinte al organizaţiei.În 2016, Moroşanu a pierdut alegerile pentru poziţia de primar al comunei vrâncene Vidra.