Universitatea Babeș-Bolyai a dat startul înscrierilor. Anul acesta se vor desfășura exclusiv online

  • Anul acesta înscrierile la Universitatea “Babeş-Bolyai” se fac exclusiv online
  • Universitatea îţi pune la dispoziţie peste 230 de programe de licenţă din care poţi să alegi
  • La nivel licenţă şi master, UBB scoate la concurs peste 8500 de locuri bugetate

Nu ştii ce facultate să alegi? Universitatea “Babeş-Bolyai” de la Cluj te invită să găseşti ce ţi se potriveşte din cele 236 de programe de licenţă. Anul acesta înscrierile, dar şi confirmările locurilor se fac exclusiv online. UBB a scos la conscurs aproape 5.000 de locuri bugetate pentru ablovenţii de liceu, peste 10.000 de locuri în regim cu taxă şinpeste 2.500 de locuri pebtru învăţământ la distanţă.

Dacă vrei să te înscrii la master, poţi alege pentru unul dintre cele 3.500 de locuri la buget şi peste 6.000 de locuri la taxă existente în cadrul celor 228 de programe de master. Admiterea de anul acesta la UBB se va încheia pe 30 iulie. La cea mai mare facultate din România, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj, absolvenţii de liceu au început să se înscrie încă de la prima oră a dimineţii.

„Este un an special în care totul se desfăşoară online. Candidaţii intră pe site-ul facultăţii, îşi crează un cont, primesc pe adresa de mail toate datele de acces, iar pe acel cont îşi încarcă toate documentele scanate şi efectuează plata online. Noi considerăm că anul acesta o să fie un procent mai ridicat de înscrişi şi chiar şi de confirmaţi în raport cu anul precedent”, a declarat Victor Muller, prodecan FSEGA Cluj.