• Contextul global al Inteligenței Artificiale redefinește standardele în industria IT și dă naștere unor subiecte de dezbatere publică.
  • Facultatea de Informatică Managerială din cadrul Universității Româno-Americane lansează o serie de cursuri structurate în mai multe module, pe domeniile de interes din sfera Inteligenței Artificiale.
  • Cursurile de formare postuniversitare în A.I. pun la dispoziția cursanților consiliere și ghidaj, la fiecare modul, din partea experților din domeniul respectiv. 

Te-ai gândit vreodată că poți învăța Inteligență Artificială prin joc și inovație? Dacă ești pasionat de acest domeniu, trebuie să știi că Universitatea Româno-Americană lansează cursuri în domeniile de interes ale Inteligenței Artificiale.

Noutatea pe care acestea o aduc pe piața educațională din România este bazată pe formarea aplicată a cunoștințelor teoretice dobândite, ce urmează o structură de 50% teorie și 50% abilități practice. Partea aplicată a cursurilor va fi susținută de specialiști în domeniu, iar cursanții vor putea aplica în timp real cunoștințele dobândite pentru optimizarea afacerilor lor sau îmbunătățirea performanțelor la locul de muncă.

„Cursurile au fost gândite în două direcții principale, o direcție mai tehnică, în special pentru cei care vor să creeze viitoarele soluții de Inteligență Artificială, dar și o direcție orientată către zona de business, pentru cei care vor să dezvolte produse care au laa bază A.I.-ul, dar fără să intre în detaliile tehnice. În funcție de direcția aleasă, participanții vor putea să dezvolte atât competențe tehnice, cât și competențe de business și management. Cei ce doesc se pot înscrie de pe site-ul nostru, am început deja înscrierile pentru prima rundă”, a explicat lector universitar dr. Andrei Luchici, director al Center for Research in A.I., la Aleph News.

Recomandări

MACRON AMÂNĂ NUMIREA NOULUI GUVERN
DEFECTE DE 1 MILIARD DE DOLARI
RO-ALERT ÎN TULCEA
TAIWANUL SE PREGĂTEȘTE DE TAIFUN
NE-AM EDIFICAT
FUSTA ȘI CUREAUA LATĂ

Citește și