VIDEO. Elevii din Marea Britanie protestează împotriva noilor reguli privind folosirea toaletelor. Refuză să meargă la ore

FOTO - MediafaxFOTO
  • Elevii din școlile din Anglia s-au revoltat împotriva noilor reguli stricte care îi împiedică să folosească toaleta în timpul orelor de curs.
  • Elevii furioși au protestat față de această măsură refuzând să meargă la ore.
  • Elevii spun că politica este o încălcare a „drepturilor omului”, iar părinții le-au susținut poziția.

Elevii din școlile din Anglia s-au revoltat împotriva noilor reguli stricte care îi împiedică să folosească toaleta în timpul orelor de curs, potrivit The Independent.

La școlile din Cornwall, Essex, Lincolnshire și Yorkshire, elevii furioși au protestat față de această măsură zgâțâind gardurile, răsturnând băncile, lovind ușile sau stând pe terenurile de sport și refuzând să meargă la ore.

@outwood.danum.ew sort it outt #outwood #danum #academy #school #toilets #teachers #protest #foryoupage #foryou #fyp #viral? #xycba #blowup #actives ♬ Run The World (A Tribute To Beyonce) – Cardio Workout Crew

Poliția a fost chemată în cel puțin un caz, în North Yorkshire, deși nimeni nu a fost sancționat.

Școlile au mers atât de departe încât au încuiat toaletele în timpul orelor, deși nu este clar de ce acțiunea a fost întreprinsă simultan la licee aparent neconectate.

În schimb, revolta elevilor a fost declanșată de furia exprimată pe rețelele sociale.

Directorul unei școli din Essex a explicat că elevii „au acces la toate toalete înainte de ore, în pauze și după cursuri” și că „dacă un elev are nevoie de toaletă în timpul orelor de curs, solicită un permis de la profesorul său”.

Dar elevii spun că politica este o încălcare a „drepturilor omului”, iar părinții le-au susținut poziția.