• Un profesor din Alexandria a fost filmat în timp ce jignea o elevă.
  • Informațiile au fost însă contestate de conducerea liceului, care susține că până acum nu au existat reclamații.
  • Directorul liceului a precizat că la nivelul şcolii va fi deschisă o anchetă „să vedem ce s-a întâmplat acolo”.

Scene școante desprinse dintr-o oră de chimie online. Un profesor din de la Liceul „Alexandru Ghica”, din Alexandria, a fost surprins de elevi, cu ajutorul camerelor de filmat, în timp ce striga la una dintre eleve: „Ce dracului trăncăni, idioato?”.

Informațiile au fost însă contestate de conducerea liceului, care susține că profesorul lucrează în acea instituție de 15 ani și că până acum nu au existat reclamații.

Pe filmare se aude clar cu profesorul, al cărui nume apare pe ecran, țipă către fată: „Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Când eleva, plină de respect, îl „roagă frumos” să nu o mai jignească, profesorul își continuă nestingherit rafala de reproșuri: „Te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!”.

Directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, Silvia Păun, a declarat pentru News.ro că nu știe despre ce este vorba și că nici nu a primit vreo reclamație, în legătură cu ieșirile necontrolate ale cadrului didactic.

Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ţine orele conştiincios, nu au fost reclamaţii cu privire la dânsul”, afirmă directorul.

Directorul liceului a precizat că la nivelul şcolii va fi deschisă o anchetă „să vedem ce s-a întâmplat acolo”.