Vloggerul Selly, ironizat de profesori pentru că se întâlnește cu Monica Anisie. „Băi, copile, nu crezi că ai prea mult tupeu?”

  • Vloggerul Selly a provocat-o pe Monica Anisie, ministrul Educației, la o discuție pe tema reformei în învățământ
  • Dialogul va fi live, pe YouTube, vineri, de la ora 15
  • Mai mulți profesori l-au ironizat pe Selly pentru inițiativă pe un grup de Facebook dedicat acestora

Vloggerul Selly, care are peste 2 milioane de urmăritori pe YouTube, a lansat în urmă cu câteva săptămâni o inițiativă prin care își dorește o reformă reală în învățământ. La acel moment, el a provocat-o la discuție pe Monica Anisie, iar ministrul Educației a acceptat abia acum.

Dialogul va fi live, pe YouTube, vineri, de la ora 15.

Informaţia a fost postată de un profesor pe Grupul Profesorilor din România, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Băi copile nu crezi că ai prea mult tupeu? De când la şcoală evaluează elevul profesorii şi nu invers????„, „Îl așteptăm pe Shelly/Selly (sau cum îl cheamă ) să-și termine faculta, să dea titularizare și sa fie un coleg exemplar!„, sau „Un puștiulică cu ifose și cu tupeu. Partea nasoală este că i se da apă la moară„, sunt doar câteva din comentariile postate de profesori.

„Absolut totul pleacă din educaţie, iar noi trebuie să arătăm mai mult ca oricând că nu mai suntem dispuşi să tolerăm acest sistem învechit care e orientat spre trecut şi nu spre viitor”, a spus Selly într-un mesaj postat pe canalul său de Youtube.