• 160.000 de actori se alătură celor peste 11.000 de scenariști Writers Guild of America.
  • Actorii de la Hollywood au anunțat că intră în grevă, după ce negocierile au eșuat.
  • Vedetele Cillian Murphy și Emily Blunt au părăsit premiera filmului Oppenheimer.

Cillian Murphy a părăsit joi seară covorul roșu de la premiera filmului Oppenheimer în semn de solidaritate pentru cei 65.000 de actori care au intrat în grevă, scrie The New York Times. Lui i s-au alăturat și alți colegi din distribuție cum ar fi: Robert Downey Jr., Florence Pugh și Matt Damon, a anunțat Christopher Nolan, regizorul Oppenheimer.

View this post on Instagram

A post shared by Yvette Nicole Brown (@yvettenicolebrown)

Yvette Nicole Brown, care cu doar o zi mai devreme anunțase nominalizările la premiile Emmy, a postat pe Instagram o fotografie cu ea ținând un semn „SAG-AFTRA On Strike”.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Actorii au făcut câteva fotografii pe covorul roșu, au dat autografe și au salutat fanii, au oferit și câteva interviuri, dar nu au rămas și la vizionarea filmului mult așteptat. Producția de seriale și filme de la Hollywood este pe cale să se oprească complet, asta după ce actorii americani au decis să intre în grevă.

Ei se alătură scenariștilor care nu mai lucrează din luna mai. Este pentru prima dată în ultimele 6 decenii când 2 sindicate importante fac grevă comună.

Citește și

Messi vrea la Campionatul Mondial din 2026. ,,Dacă nu am fi ieșit campioni mondiali, aș fi renunțat la echipa națională”

Profesorii de la Harvard au descoperit secretul tinereții vesnice

Ion Ţiriac jr: Hidroelectrica poate ajunge la 20 miliarde de euro