• Johnny Depp a avut un an greu, nu doar din cauza pandemiei
  • Pe lângă lipsa concertelor, Pink a avut multe probleme cu sănătatea, în 2020
  • Jessie J a ajuns la spital după ce şi-a pierdut temporar auzul

Este ultima zi din an. Un an încercat pentru fiecare dintre noi. Ți-au lipsit cei dragi, concertele, o cină la restaurant sau pur și simplu o viață normală. Dar știi vorba aia: se întâmplă și la case mai mari.

2020 a fost un an greu și pentru marile vedete internaționale. Dacă eşti fan Johnny Depp, ştii deja că pentru el a fost un coșmar acest an: „Anul acesta a fost atât de greu pentru atât de mulţi. Iată un moment mai bun. Sărbători fericite, tuturor! Dragostea şi respectul meu pentru voi toţi. Veşnic, JD.”

Depp a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic „The Sun”, care a scris că și-a bătut fosta soție. După această decizie, actorul a fost forţat să renunţe la rolul său din Fantastic Beasts.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nici cântărețele Pink și Jessie J nu au avut un an prea strălucit. Sănătatea le-a cam dat bătăi de cap. Pink a trăit din plin pandemia. S-a infectat mai întâi cu SARS-CoV-2, apoi cu stafilococ. Și ca să termine anul în glorie, și-a rupt și glezna.

Zilele trecute, Jessie J a ajuns pe mâinile medicilor, unde a fost diagnosticată cu Boala Meniere. Este o afecțiune care duce la pierderea temporară a auzului.

Până una alta, ne mai despart câteva ore de 2021, așa că ar trebui să pășim cu optimism în noul an. Lăsăm deoparte anul 2020, tragem concluzii, învățăm lecții și, cu siguranță, anul viitor va fi unul glorios. Pentru fiecare dintre noi.