• Pe 22 septembrie a fost difuzat primul episod din mai multe seriale populare
  • Este vorba despre Charlie’s Angels, Baywatch, Friends, Lost şi The Good Wife

22 septembrie este, cumva, o dată magică în cinematografie și televiziune. Este ziua în care au fost lansate multe dintre marile seriale ale lumii.

Încep cu „Îngerii lui Charlie“. A fost lansat în 1976. Îți spun că e primul serial american, în care rolurile principale ale unor detectivi au fost interpretate de femei.

Primul episod din „Baywatch“ a fost difuzat în 1989. Spune povestea salvamarilor de pe o plajă din Los Angeles și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, cu peste un miliard de telespectatori într-o săptămână.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

„Friends“ a debutat în anul 1994. Cred că știi și tu deja că povestea este concentrată pe viețile a șase prieteni care locuiesc în New York. Episodul final al serialului a fost urmărit de peste 52 de milioane de telespectatori americani.

Serialul „Lost“, lansat în 2004, urmărește viețile supraviețuitorilor unui accident aviatic pe o insulă tropicală. Cam 15 milioane de spectatori a avut la fiecare episod și a primit și un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic, în 2005.

„The Good Wife“ a avut premiera în 2009. Spune povestea unei soții de procuror, care se întoarce la cariera ei în Drept, după ce află că soțul ei e implicat în mai multe scandaluri. Show-ul a fost considerat de critici ultima cea mai bună dramă, după finalul din 2016.