• Patru bărbați din China își regretă acum alegerea extremă. Aceștia au făcut ulcer bucal după ce au mâncat 30 de kilograme de portocale
  • Bărbații au refuzat să plătească taxa suplimentară la Aeroportul Internațional Kunming Changshui
  • Au luat decizia deoarece taxa de 300 de yuani (188 RON), era de șase ori mai mare decât cea de 50 de yuani pe care o plătiseră pentru fructe

Cu toții am făcut ceva asemănător măcar o dată în viață. Fie că e vorba că am dat băut în grabă o sticlă de apă ca să nu fie confiscată, sau am mâncat repede ceva ca să nu fie confiscat la intrarea în cinematografe. Totuși, patru bărbați din China își regretă acum alegerea extremă. Aceștia au făcut ulcer bucal după ce au mâncat 30 de kilograme de portocale într-un aeroport, ca să nu plătească taxă de bagaj, relatează The Independent.

Bărbații au refuzat să plătească taxa suplimentară la Aeroportul Internațional Kunming Changshui, din provincia Yunnan, și au ales în schimb să se îndoape cu fructele.

Au luat decizia deoarece taxa de 300 de yuani (188 RON), era de șase ori mai mare decât cea de 50 de yuani pe care o plătiseră pentru fructe.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Am stat acolo și am mâncat tot, a durat aproximativ 20-30 de minute. Nu vrem să mai vedem niciodată portocale. Era imposibil să merg, abia puteam urca în avion. Am vrut să le vomit pe toate de îndată ce am ajuns la locul meu … dar mi s-a spus că trebuie să aștept până suntem în aer. ”, a spus unul dintre ei, în vârstă de 19 ani. El a început să se simtă rău înainte de a coborî. Un paramedic care se afla întâmplător la bord l-a ajutat să își revină.

Nu sunt nici primii, nici ultimii care au făcut ceva asemănător pentru a evita taxele. În 2018, Ryan Carney Williams, artist și designer, a încercat să poarte opt perechi de pantaloni și 10 cămăși. James McElvar, cântăreț al trupei scoțiene Rewind, a leșinat din cauza căldurii, îmbrăcând șase tricouri, patru bluze, trei perechi de blugi, două perechi de pantaloni de jogging, o jachetă și două pălării.