• În timp ce filma în Birmingham, BMW-ul starului hollywoodian Tom Cruise a fost furat.
  • Actorul a filmat în oraș cea de-a șaptea parte a filmului Misiune Imposibilă.
  • Automobilul lui Cruise a fost furat din fața mall-ului Grand Central, cu bunuri în valoare de zeci de mii de lire sterline înăuntru.

Poliția din West Midlands, Regatul Unit, a anunțat că un BMW X7 a fost furat de pe Church Street marți și a fost recuperat la scurt timp după aceea. Bolidul a fost găsit în orașul adiacent Smethwick. Camerele de supraveghere sunt în curs de examinare, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare. Când mașina a fost găsită de poliție, în interiorul ei se aflau sute de kilograme de bagaje, scrie BBC.

De duminică până miercuri, unele zone ale centrului comercial Grand Central, care se află mai sus de gara New Street din Birmingham, au fost închise pentru a da posibilitatea desfășurării filmărilor. Mulți dintre fani și-au exprimat ”entuziasmul” de a se putea întâlni cu legenda filmului, care s-a oprit la localul indian Asha’s și s-a întâlnit cu personalul poliției britanice de transport în timpul vizitei sale în oraș.

„Credeți-mă că nu este photoshopată”, a spus poliția pe rețelele de socializare alături de fotografia cu Tom Cruise. Muhammad Afzal, primarul orașului Birmingham, a avut și el ocazia să se vadă cu Cruise și cu colega sa de scenă Hayley Atwell. El a spus că a fost o „vizită fantastică și o privire fascinantă în culise”.

Recomandări

HAVE MORE BABIES, SAVE THE PLANET
ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
UEFA, CONTRA VÂNĂTORILOR DE SELFIE
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII

„Abia aștept să văd filmul când va fi lansat”, a completat dl Afzal.

Anterior, Cruise făcuse agitație când a aterizat cu elicopterul său pe peluza unei familii din Warwickshire.