A început Bucharest Fashion Week. Roxana Voloșeniuc: „Scopul nostru este să plasăm industria de modă românească pe harta internațională”

A început Bucharest Fashion Week. Ai expoziții și instalații creative. Branduri precum Murmur, Rhea Costa, Kebura și Gudu aduc pe podium colecțiile toamnă-iarnă și primăvară-vară.

Ce vezi la Bucharest Fashion Week

Roxana Voloșeniuc, co-fondator Bucharest Fashion Week și redactor șef Elle România: „Este prima ediție a Bucharest Fashion Week, un eveniment care, sperăm, va deschide o nouă eră pentru industria de modă din România. Scopul nostru este să plasăm industria de modă românească pe harta internațională.”

„În general, toate fashion week-urile din lume sunt evenimente exclusive, destinate industriei, însă noi, Bucharest Fashion Week, ne-am propus să democratizăm moda și să o aducem în stradă. Astfel, am creat un spațiu creativ generos în Piața Enescu, unde pe un ecran imens vom proiecta live toate show-urile, atât de pe scena principală de la Sala Tronului, cât și de pe scenele private ale designerilor români”, spune Roxana Voloșeniuc.

Exit mobile version