• O femeie a cumpărat din greșeală un bilet de loterie pentru o altă extragere decât cea la care dorea să participe
  • În urma extragerii, femeia a câștigat două milioane de dolari

O femeie din Carolina de Nord a cumpărat din greșeală un bilet pentru o extragere viitoare, după ce a ratat limita de cumpărare cu un minut. „Greșeala” s-a dovedit mai mult decât fericită, femeia reușind să câștige două milioane de dolari în urma extragerii.

Miercuri, Elizabeth Johnson s-a grăbit să cumpere un bilet la Powerball pentru extragerea de seară, după „o zi plină la muncă”. Potrivit Metro, femeia a crezut că și-a cumpărat biletul la timp, folosind site-ul loteriei, dar de fapt a ratat ora-limită și a cumpărat un tichet pentru tragerea de sâmbătă. O „greșeală” extrem de norocoasă, scrie presa americană. Biletul de trei dolari al femeii a bifat cele cinci numere extrase pentru a câștiga premiul de un milion de dolari. De asemenea, datorită unui bonus care dubla premiul, câștigurile americancei s-au dublat.

Potrivit North Carolina Education Lottery, șansele de a nimeri toate cele cinci numere câștigătoare sunt foarte mici, 1 din 11,6 milioane de încercări.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

După ce a câștigat Elizabeth a spus: „A fost cu siguranță un șoc. Când am primit mesajul că am câștigat, mi-am spus: „Nu e posibil, nici măcar nu am jucat în seara asta”.