• Actriță și cântăreață, Georgia Holt a avut două fiice – dintre care una este superstarul Cher – și a fost căsătorită de șase ori, inclusiv de două ori cu tatăl lui Cher.
  • Cauza morții lui Holt nu a fost dezvăluită, dar ea fusese internată în spital cu pneumonie în septembrie.
  • A rămas într-o relație cu ultimul ei soț, Craig Spencer, din 1976 până la moartea ei.

Georgia Holt, mama cântăreței Cher, a murit la vârsta de 96 de ani. Cher, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit vestea tristă pe rețelele de socializare, scriind: Mama s-a dus”, urmat de un emoji cu fața abătută.

Fosta candidată la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, a împărtășit condoleanțe cu Cher, scriind: A murit. Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, prietena mea”. Editorialistul din showbiz Perez Hilton a scris: Cele mai profunde condoleanțe. Cea mai mare îmbrățișare pentru tine și familia ta! Mama ta a fost o bijuterie!”

Cauza morții lui Holt nu a fost dezvăluită, dar ea fusese internată în spital cu pneumonie în septembrie. Actriță, fotomodel și cântăreață, Holt apăruse în diverse emisiuni de televiziune americane și își lansase propriul album.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Născută în Arkansas în 1926, tatăl ei a învățat-o să cânte la chitară, iar în copilărie a câștigat mai multe concursuri de talente și de frumusețe. Ulterior s-a mutat la Los Angeles și a avut mai multe roluri minore la televiziune și în filme în anii 1950, printre care I Love Lucy și Grounds For Marriage, precum și în talk-show-uri realizate de Mike Douglas și Merv Griffin.

Și-a înregistrat albumul de debut, Honky Tonk Woman, în 1982, dar nu a fost lansat decât în 2013, după ce casetele au fost pierdute, fiind descoperite ulterior în garajul ei. În 2013, Cher a produs un documentar despre mama ei intitulat Dear Mom, Love Cher, explorând relația strânsă cu mama ei.

Holt a fost căsătorită și a divorțat de șase ori – inclusiv de două ori cu primul ei soț, tatăl lui Cher, John Paul Sarkisian. Prima dată s-a căsătorit cu el în 1946 și au rămas împreună timp de un an. El a devenit al cincilea ei soț aproape douăzeci de ani mai târziu, în 1965, dar au divorțat din nou în 1966.

Holt a avut o a doua fiică, Georganne, cu actorul John Southall. A rămas într-o relație cu ultimul ei soț, Craig Spencer, din 1976 până la moartea ei.