Aaron Carter: Cântărețul și fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys a murit la 34 de ani

FOTO - Hepta
  • Cântăreţul american Aaron Carter, devenit celebru la începutul mileniului cu albumul „Aaron’s Party (Come Get It)” , a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani, scrie BBC.
  • El era fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boy.
  • Potrivit BBC, Aaron Carter a fost găsit mort în baia locuinței sale din Lancaster, California.

Cântăreţul american Aaron Carter, devenit celebru la începutul mileniului cu albumul Aaron’s Party (Come Get It)” , a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani, scrie BBC. El era fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boy.

Potrivit BBC, Aaron Carter a fost găsit mort în baia locuinței sale din Lancaster, California.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei, contactat de AFP, a declarat că o persoană decedată a fost descoperită la domiciliul cântăreţului sâmbătă dimineaţă, dar a refuzat să confirme identitatea acesteia. Agentul lui Aaron Carter nu a răspuns solicitărilor AFP.

O călătorie de la copilărie la celebritate

Născut la 7 decembrie, la Tampa, în Florida, Carter şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani. Avea 9 ani când a lansat primul album, Crush on You” , în 1997. Lansat în septembrie 2000, Aaron’s Party (Come Get It)” s-a vândut în 3 milioane de exemplare în Statele Unite, devenind preferatul adolescenţilor.

Aaron Carter a participat la turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears, cântând în deschiderea concertelor lor. În 2001, albumul lui Oh Aaron” , unde cântă cu fratele său Mick, i-a adus un disc de platină.

Chiar dacă popularitatea sa s-a estompat cu vârsta, Carter a continuat să apară regulat în emisiuni televizate şi să lanseze melodii. Dar viaţa sa privată tulbure, în special certurile pe bani între cei cinci fraţi, l-au transformat într-o pradă pentru tabloide, iar în 2011 a început o cură de dezintoxicare.

În 2013, având multe datorii fiscale, şi-a declarat falimentul. De asemenea, avusese multe probleme cu autorităţile, mai ales pentru deţinere de stupefiante şi conducere periculoasă.