• Aaron Carter încerca să își vândă superba casă de 800.000 de dolari cu doar câteva zile înainte de a muri subit la 34 de ani.
  • Imensa casă cu 7 dormitoare și 4 băi din Lancaster, California, are o piscină exterioară făcută la comandă și este înconjurată de palmieri.
  • Un reprezentant al echipei lui Carter a declarat aseară că încă se stabilește cauza morții.

Aaron Carter încerca să își vândă superba casă de 800.000 de dolari cu doar câteva zile înainte de a muri subit la 34 de ani. Sâmbăta trecută, el a scris într-un tweet: Vând a doua mea casă. Imobiliarele au fost super bune pentru mine. Gata pentru un nou capitol în a 3-a mea casă, în care plănuiesc să rămân pentru a face o viață frumoasă pentru familia mea”.

El a adăugat: Anul acesta a fost foarte greu, dar am învățat atât de multe – vă mulțumesc tuturor pentru sprijin.”

Imensa casă cu 7 dormitoare și 4 băi din Lancaster, California, are o piscină exterioară făcută la comandă și este înconjurată de palmieri. În anunț se precizează: Nu este o casă de vacanță. Această casă uimitoare oferă numeroase modernizări. Acest paradis dispune de o piscină IGG personalizată și un spa înconjurat de un peisaj terasat, romanțat cu palmieri, luxuriant.”

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Imaginile arată un pian cu coadă, o cadă cu jacuzzi și un televizor imens cu ecran plat montat pe perete. Cântărețul devenit rapper, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de poliție în locuința sa din California, iar reprezentanții săi au confirmat decesul într-o declarație.

Vorbind despre faptul că a cunoscut celebritatea la vârsta de 9 ani, el a spus: Viața, a fost destul de grea. M-am confruntat cu multe traume, multe pierderi, multă singurătate. Simțeam că am nevoie să plec.”

Potrivit TMZ, trupul lui Aaron a fost găsit în cada sa de baie, iar poliția „a primit un apel la 911 sâmbătă la ora 11 dimineața, care anunța că un bărbat s-a înecat în cadă”.

Publicația a relatat că detectivii de la Omucideri au fost trimiși la fața locului, dar nu au informații sau dovezi de crimă. După aflarea veștii, fosta sa iubită, Melanie, în vârstă de 30 de ani, care este mama fiului său Prince, a postat pe TikTok un clip de două secunde în care plânge. Ea s-a filmat în timp ce conducea cu o emoție brută după ce se pare că a aflat despre moartea lui Aaron.

Aaron a devenit tată în luna noiembrie a anului trecut. Cu toate acestea, el și iubita sa, Melanie, se despărțeau la doar două zile după ce și-au întâmpinat fiul.

„Ai încercat de atâtea ori să îl salvezi. Îmi pare atât de rău că Prince și-a pierdut tăticul”, a spus un alt urmăritor al lui Melanie. „Îmi pare atât de rău. Mă rog atât de mult pentru tine și pentru copil”, a adăugat un al doilea.

În timp ce un al treilea a scris: „Condoleanțele mele. Mă rog ca el să-și găsească pacea”. Anunțând moartea lui Aaron, agentul său a spus: „Este un moment foarte dificil acum, încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza. Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm că fanii pot oferi gânduri și rugăciuni familiei sale.”

Aaron, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a fost propulsat în lumina reflectoarelor după ce a cântat în deschiderea trupei fratelui său în timpul turneului din 1997. De asemenea, a susținut-o pe Britney Spears când era mai tânăr și a obținut primul contract de înregistrare când avea doar nouă ani. Ulterior, și-a lansat albumul omonim Aaron Carter, care a ajuns la statutul de album de aur.

A continuat să lanseze Aaron’s Party (Come and Get It) în 2000, care a obținut tripla platină. Un reprezentant al echipei lui Carter a declarat aseară că încă se stabilește cauza morții.

Într-o declarație, aceștia au spus: Suntem extrem de întristați și șocați să confirmăm decesul lui Aaron Carter astăzi. În acest moment, cauza morții sale este în curs de investigare. Vă rugăm să acordați familiei timp și vor avea mai multe informații atunci când vor fi disponibile”.

Departamentul de poliție al comitatului Los Angeles a confirmat, de asemenea că ofițerii s-au deplasat sâmbătă la reședința lui Carter, situată la numărul 4200 LA Vista Drive din Lancaster, California, și au găsit pe cineva mort.