ABBA revine pe scenă. Vânzările de discuri și de bilete au înregistrat cifre record

  • „Voyage” va fi lansat pe 5 noiembrie pe CD, vinyl, digital și chiar și pe casetă audio.
  • Universal Music anunță că fanii au pre-comandat peste 80.000 de exemplare din noul album, și asta doar în primele 3 zile de la anunțarea lui.
  • Asta, spun ei, depășește orice așteptare și cifră de până acum.

După ce a anunțat săptămâna trecută că revine cu un nou album, dar și cu un nou turneu, după 40 de ani de pauză, ABBA scrie din nou istorie. Vânzările de discuri și de bilete pentru au înregistrat cifre record.

Universal Music anunță că fanii au pre-comandat peste 80.000 de exemplare din noul album, și asta doar în primele 3 zile de la anunțarea lui. Asta, spun ei, depășește orice așteptare și cifră de până acum.

Precedentul record a fost stabilit de Take That, cu albumele lor Progress și III.

„Voyage” va fi lansat pe 5 noiembrie pe CD, vinyl, digital și chiar și pe casetă audio. Deja nu mai găsești anumite ediții limitate. Ambele single-uri lansate joia trecută, “I Still Have Faith In You” și “Don’t Shut Me Down” se îndreaptă către o clasare în TOP 10 cele mai ascultate piese de săptămâna asta, și toate cifrele astea îi dau emoții lui Adele. Care își lansează și ea noul album tot pe 5 noiembrie, e o confruntare de urmărit – The Winner Takes It All!

Cum stau cu vânzările de bilete pentru noul turneu

Ieri dimineață s-au pus în vânzare biletele pentru turneul Voyage care începe pe 27 mai la Londra, într-o sală special construită pentru ABBA.

Deja nu mai găsești bilete, pentru primele reprezentații, cele din mai, grăbește-te dacă vrei să-i vezi în vară. Fanii se înghesuie să vadă în premieră aceste ABBA-tare, hologramele lui Agnetha (Agnieta), Bjorn, Benny și Anni-Frid așa cum arătau ei în tinerețe, proiectate pe scenă, alături de muzicieni live. Au generat haos pe siteurile de specialitate. Au stat ore întregi la coadă și au blocat chiar serverele.

Asta deși sala are o capacitate de 3000 de locuri, sunt chiar și câte două spectacole pe zi, și au fost anunțate reprezentații până în octombrie inclusiv, de joi până luni, săptămâna de săptămână.